Loading color scheme

Vtisi iz Koelna. Obisk in edukacija pri legendarnem dr. Eckartu Vossu

Hits: 540

Najnovejši pristopi in tehnologija za preobrazbo in pomlajevanje kože➕vidne rezultate kmalu pri nas?

Tokratna edukacija na sedežu podjetja dr. E. Voss je bila namenjena treningu dela z novo napravo RF microneedling, ki prihaja za mano iz Koelna v naslednjih dneh.
My new baby???
Lahko samo rečem, da so to nove dimenzije v preobrazbi in pomlajevanju kože in da bo ta aparat nepogrešljivo dopolnil arhitekturo individualnih lepotnih načrtov.

Read more

BALI

Hits: 560

Bilo je konec novembra. Za mano so bili trije res nori in naporni meseci. Še vedela nisem, v kak vrtiljk me bo potegnilo takoj z začetkom decembra. In trajalo je vse dokler nisem vzletela. Besede prijateljice in pa dogodek, ki mi je dal misliti, sta me prepričala.
Moja dolgoletna želja. Bali ♥️
Tokrat z mojo srčico. Da si po teh norih 5 mesecih vzameva čas zase. Najin čas. Za druženje, crkljanje, pogovore. Čas, ko se nikamor ne mudi in se ji lahko z vsem srcem posvetim. Šele ko sem stopila na letalo sem zares dojela. In se veselila kot Veronika že dneve prej, ko je v kopalkah hodila po stanovanju.

Read more

O ANTIOKSIDANTIH, PROSTIH RADIKALIH IN STARANJU

Hits: 563

O staranju, pomlajevanju in dveh bistvenih procesih, vnetju in oksidaciji.

Staranje je kompleksen proces, na katerega vplivajo številni dejavniki. Intrinzično staranje je gensko pogojeno in nanj nimamo vpliva. Ekstrinzično staranje pa je odsev našega življenjskega sloga in je posledično naša izbira.To pa pomeni, da na ta del lahko sami bistveno vplivamo!

Kaj je ključ do pomlajevanja?

Read more

DANES JE BIL POSEBEN DAN

Hits: 544

Danes je bil zame zelo poseben dan, zato sem ga izbrala za moje prvo javljanje na blogu. 

V mojem blogu bom pisala o vsemu, kar vpliva na lepoto in zdravje naše kože. O procesu staranja in pomlajevanja. O pravilni negi doma, o terapijah za obraz, o pomlajevalni prehrani, prehranskih dopolnilih. O problematikah kot so starajoča se koža, o preventivi, aknah, pigmentnih nepravilnostih, rdečici in še marsičem. Skratka o vsemu, kar se prepleta pri pomlajevalnem življenjskem slogu in daje vidne rezultete.

Read more

OPENING HOURS / MAKE AN APPOINTMENT WE ARE OPEN FOR YOU

Available per agreement.

We can be reached on our phone from 9 am to 8 pm. In the event that we are busy with work we return the call as soon as we are available.

For all your wishes, information and appointment reservations, call us on our phone + 386 40 518 669.

Welcome.

 

KONTAKT
NatashaSPAce Mediesthetic

NATASHASPACE D.O.O.

naselje Bežigrajski dvor
Peričeva 17
1000 Ljubljana

T: + 386 40 518 669
narocanje@natasha.si

   All prices include VAT, except for gift vouchers, because they do not include VAT by law

  goole play    appstore