Vstopite v NatashaSpace, razvajajoče zatočišče sredi urbanega vrveža. Doživite preplet eksotičnega in urbanega, vrhunskih tehnologij in toplega človeškega stika.

 
Vsakodnevni izzivi, usklajevanje različnih vlog, dinamičen ritem življenja ter škodljivi vplivi okolja odsevajo v našem počutju in puščajo sledi na naši koži. Stresu se težko v celoti izognemo, lahko pa njegove posledice omilimo.

Verjamem, da je v današnjem divjem ritmu vsakdana sleherni od nas željan in potreben predvsem miru in tišine. Da se čas vsaj za hip ustavi in da se lahko na nek način srečamo sami s seboj. Domovanje sprostilnih in lepotnih ritualov NatashaSPAce sem si želela zasnovati kot  neke vrste »urbano oazo«,kamor se lahko umaknete, kjer se vsakdo počuti sprejet, individualno obravnavan in predvsem sproščen. Tako je že sama arhitektura našega prostora – od tod izpeljanka SPAce – zasnovana z mislijo na dobro počutje tistih, ki si pri nas privoščijo nego in razvajanje.

Zgodba Natasha SPAce se tako nenehno nadgrajuje, sledimo trendom, dopolnjujemo programe,se nenehno izobražujemo, iščemo novosti, ustvarjamo malce drugačne pristope, predvsem pa je dragocen odnos s strankami.

V NatashaSpace se s polnim zaupanjem prepustite strokovnjakinjam, ki prisluhnemo, slišimo, poiščemo rešitev.Trudimo se  pričarati občutek brezčasnosti in brezskrbnosti. Obnovimo naše energijske vire in poskrbimo za nego, "pisano prav na našo kožo". Vsaka ura vloženega časa pomeni investicijo v dolgotrajno dobro počutje in v svež videz.

Razumemo, da cenite svoj čas in spoštujete svoje telo. Na enem mestu boste zato v najkrajšem času lahko pod strokovnim vodstvom izbrali kombinacijo negovalnih programov z izdelki svetovno uveljavljenih blagovnih znamk in tretmajev z uporabo najbolj inovativnih in klinično preizkušenih tehnologij.

Verjamemo, da boste z našo pomočjo obnovili svojo energijo in ohranili svež in mladosten videz, ter se z veseljem odločali za ponovne vstope v NatashaSpace. Dobrodošli!

 


NATAŠA GODLER TRILAR, ustanoviteljica in lastnica

Zgodba NatashaSPAce se je pravzaprav začela že dolgo nazaj in se razvija že 15. leto.

Že od nekdaj me je zanimala lepota, moda, estetika, zdrav način življenja, zdrava prehrana in njen vpliv na naše telo,na naše počutje in zunanji izgled, na staranje in seveda pomlajevanje. Po končani srednji šoli za farmacijo in zdravstvo, ki mi je dala nov vpogled v delovanje našega telesa, zdravila, zdravilne rastline in zelišča,  sem si izpolnila večno željo in nadaljevala raziskovanje v smeri kozmetike, ki me je vedno najbolj privlačila. Po končanem izobraževanju za kozmetičnega  tehnika sem se izpopolnjevala na mnogih predavanjih, seminarjih in delavnicah pri nas in v tujini.
In tako se je korak za korakom oblikovala moja pot, ki sedaj šteje že 23.leto izkušenj. Tako je nastala zgodba, ki živi in raste v NatashaSPAce in se nenehno nadgrajuje.
V svojem delu neizmerno uživam in se veselim novih izzivov.

V zadnjih letih je center mojega zanimanja celosten pristop k boljšemu počutju in pomlajenemu, sijočemu videzu, kjer se prepletata moja strast do raziskovanja zdrave prehrane, večtisočletnih skrivnosti tradicionalne medicine, prehranskih dodatkov ter sprostilnih in lepotnih ritualov za našo dušo in telo. Domovanje sprostilnih in lepotnih ritualov je oaza za moje kreativno ustvarjanje.

Vaše telo naj bo tempelj dobrega počutja, v katerem znate vsak dan uživati. Dobrodošli.   
                                                                                               
 
Toplo vabljeni,
Nataša Godler Trilar

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran