NAŠI POSTOPKI

 

MICRONEEDLNG (CIT)

Microneedling je postopek za izboljšanje strukture kože in odpravljanje njenih nepravilnosti. S postopkom stimuliramo imunski sistem, sistem celjenja ran in izvorne celice tako, da sprožimo dva za kožo ključna procesa za pomlajevanje: kolagenezo in angiogenezo. Pri celjenju številnih miniaturnih vbodov koža tvori nov kolagen, ki omogoča, da se gubice zgladijo na naraven način.

vec

linija

KISLINSKI PILINGI

ČUDOVITA MOČ KISLINSKIH PILINGOV  ZA VIDNO LEPŠO POLT

Kislinski pilingi so eno najbolj odličnih orodij za pomlajevanje kože in za doseganje vidnih rezultatov pri številnih problematikah. Odlični so tudi za suho kože, ne le za mastno!

Kislinski pilingi delujejo na kožo bolj kompleksno od mehanskih in kislinskih. Poleg različno močnega pilinga pa imajo še cel spekter dodatnih učinkov in jih sama favoriziram( povečana tvorba kolagena, zmanjšanje vnetja, zmanjšanje števila bakterij....).

Kislinski piling je odlično orodje  za doseganje vidnih sprememb na koži.

vec

linija

REMODELING PAKET

vec

linija

INTRACEUTICALS OXYGEN INFUSION

Intraceuticals je avstralsko podjetje, specializirano za kisikovo tehnologijo. Ustanovljeno je bilo leta 2002 in je prisotno v 22 državah.

vec

linija

FOTOPOMLAJEVANJE OBRAZA

Toplotni učinek ELOS tehnologije naredi vašo kožo gladko in pomlajeno. Postopek je praviloma neboleč in omogoča odlične rezultate. Takoj po tretmaju se lahko vrnete k svojim vsakodnevnim aktivnostim.

vec

linija

DIAMANTNI PILING

Mikrodermoabrazija že nekaj časa zaseda posebno mesto med estetskimi postopki in ni naključje da vodilni dermatologi in kozmetiki po vsem svetu vključujejo ta čudovit tretma v mnoge estetske postopke za nego in pomladitev kože.

vec

linija

ULTRAZVOK

vec

linija

DERMADIAGNOSTIKA by AikonDermaSystems team


Dermadiagnostika. Zmenek z vašo kožo.
Za vse, ki si želite res dobro spoznati svojo kožo in za vse tiste, ki želite le preveriti, kaj ste z ustrezno nego dosegli v preteklih mesecih...kakšni so rezultati?

vec

linija

KOLAGENSKA KOMORA - KOLARIJ

ZA ČISTO IN BREZČASNO LEPOTO

 Uresničite svoje sanje z Alisun 200 kolagen kolarijem, popolno rešitvijo v pomlajevanju kože. Neodvisna raziskava je pokazala, da se lahko tvorba kolagena spodbudi z nežnim rdeče svetlobnim valovanjem med 550 in 700 nm. To svetlobno valovanje Alisun Intense Collagen žarnic spodbuja kožo da proizvaja kolagen, elastin in določene encime, ki so odgovorni za podporno strukturo kože.

vec

linija

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran