Aikon DermaSystems

Tekst

Preberi več

Intraceuticals Oxygen Infusion

Intraceuticals je avstralsko podjetje, specializirano za kisikovo tehnologijo. Ustanovljeno je bilo leta 2002 in je prisotno v 22 državah.

Terapija je v primerjavi z ostalimi kisikovimi edinstvena zaradi specialnega seruma modificirane hialuronske kisline ( hialuronska kislina z nizko molekularno maso) z dodatkom esencialnih vitaminov, rastlinskih ekstraktov, antioksidantov in aminopeptidov, ki zaradi uporabe terapevtskega hiperbaričnega kisika (kisik pod pritiskom) prodira  veliko globlje v kožo.

Preberi več

Priori® The Anti-Aging Authorithy

PRIORI. The AntiAging Authority.

PRIORI. Od vzroka k učinku. Znanost pomlajevanja kože.

PRIORI® so inovativna ameriška linija proti staranju kože, ki jo  je razvil kemik Joseph A. Lewis, pionir na področju medicinske kozmetike. Lewis je razvil nekatere najbolj znane izdelke za zaviranje staranja kože,  MD Formulations, MD Forte, PREVAGE. Ime Priori izvira iz latinske fraze >> a priori <<, kar pomeni od vzroka k učinku. Teorija PRIORIja o pravilnem preprečevanju staranja kože je- osredotočimo se na vzrok, s čimer dosežemo najboljši učinek. PRIORI- vaša PRIORITETA pri izbiri nege kože.

Preberi več

Novelius Medical

O HIDROKOLAGENU

Novelius Medical Hydrocollagen je produkt, ki je nastal kot plod dolgoletnih izkušenj in znanja dermatologov ter nutricionistov, združenih s tehnologijo vodilnega laboratorija na področju kolagenskih peptidov Rousselot.

Preberi več

Elos Syneron E Style

Tekst

Preberi več

novelius aikon   intra    comfort  elosplus INSTAGRAM UTRINKI. VABLJENI, DA NAM SLEDITE  instagram  fb

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran