LEPOTNI RITUALI

 

LEPOTNI RITUALI SO POSAMEZNE NEGE ZA OSVEŽITEV IN SPROSTITEV. PRIMERNE SO ZA POSAMEZNIKE, KI ŽELIJO VZDRŽEVATI DOSEŽENO STANJE KOŽE ALI PA SE LE OBČASNO POCRKLJATI IN SPROSTITI. SAMA JIH LJUBKOVALNO IMENUJEM YOGA ZA  KOŽO. PO INTENZIVNOSTI SO ZELO RAZLIČNE.

 

linija

INTRACEUTICALS OXYGEN INFUSION

KAJ JE INTRACEUTICALS OXYGEN INFUSION ?

Intraceuticals kisikova terapija s hialuronsko kislino temelji na revolucionarni hiperbarični kisikovi tehnologiji, ki omogoča, da z vitamini obogatena hialuronska kislina prodre skozi povrhnjico in globinsko navlaži in obnavlja kožo. Tretma zagotavlja neprimerljive rezultate, kot so takojšnje glajenje obraznih gubic, napetost in navlaženost kože, brez strahu pred rdečino ali draženjem. Izjemni rezultat je viden že takoj po prvi terapiji, priporoča pa se 6 terapij z uporabo pripadajoče kozmetike.
vec

linija

FILLER EFEKT NEGA

vec

linija

SPROSTILNI ANTIAGE RITUAL ZA OBRAZ

vec

linija

SKIN REGIMEN by DR. BOLLATI

Uspeh zagotavljajo standardizirani protokoli, ki vključujejo: korekturne pilinge ter visoko zmogljive dermakozmetične izdelke.

vec

linija

SACRED NATURE ORGANIC NEGA

SACRED NATURE - ORGANSKA LINIJA Z ECOCERT CERTIFIKATOM

Edinstvena organska nega obraza vas bo zapeljala s kombinacijo intenzivne, čutne masaže in najboljšimi organskimi sestavinami . ANTI-AGE. ANTIOKSIDANTNA. EKO. Filozofija Sacred Nature izhaja iz spoznanja, da je sinergija med močjo znanosti in modrostjo matere narave idealna kombinacija in ponuja formule, ki so avantgardne v smislu varnosti, učinkovitosti in senzoričnih užitkov. Rezultat je linija z extremno učinkovitimi, hranilnimi in zaščitnimi naravnimi in organskimi sestavinami z antioxsidatnim in anti-age delovanjem.

vec

linija

DIAMANTNI PILING PRISTINE

Predstavljamo vam Pristine, sistem za DIAMANTNO MIKRODERMOABRAZIJO ( diamantni piling), ki je prejel nagrado Les Nouvelles Estetique za najboljšo inovacijo leta 2008. To je samo še dodatno priznanje sistemu za unikatno in inovativno tehnologijo, ki zagotavlja neverjetne rezultate.

Mikrodermoabrazija je med neinvazivnimi kozmetičnimi postopki drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoxom in filerji in nudi klientom neinvaziven, neboleč estetski tretma s takojšnjim učinkom. Ker postopek bazira na mehanskem pilingu, so rezultati takojšnji in vidni že ob prvem tretmanu, retultat pa mehka, gladka, sijoča in osvežena koža.

vec

linija

HYDRECLAT MATIS

HYDRECLAT LIFTING TREATMENT

Najsodobnejsi koncept nege obraza za stranke z velikimi pričakovanji daje rezultate vidne takoj. Sodoben elektronski a aparat, za katerega je Matis prejel najvišjo nagrado za inovacijo je v kombinaciji s specialnimi preparati z visoko vsebnostjo akt. učinkovin namenjen ohranjanje mladosti in lepote kože.Postopek poveča elastičnost tkiva,čvrstost in gladkost kože, poveča metabolizem, prekrvavitev, oksigenacijo tkiva in pospeši razstrupljanje. Omogoča nam 5 popolnih neg obraza za mladostno, svežo, napeto in zdravo kožo.

vec

linija

SPROSTILNA MASAŽA OBRAZA

vec

linija

ROČNA LIMFNA DRENAŽA OBRAZA

vec

linija

ŽELITE VEČ

DARILNI BONI

Iščete primerno darilo za poslovne partnerje ali svoje najdražje?vec

AKCIJE

Ekskluzivno razvajanje za naše stranke vec

AKTUALNO

Aktualno za vasvec

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke. Če želite izvedeti več o piškotkih, ki jih uporabljamo in kako jih izbrisati, si oglejte naše Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke za to stran